Asa e al meu acuma.Deci NUNTA !
Alcool:
-Vodka
-Whisky
-Gin
-Vin
-Absinth
Mancare:
-Pizza
-Cartofi Prajiti
-Ciocolata
-Hamburgeri
Tortul va fii din: Jeleu pentru suprafata,vanilie,ciocolata,capsuni,struguri,kiwi,piersici,caise,cirese.
Sampania:
-Rosie Bordeaux
Cum decoram locul:
-Pe pereti dantela neagra
-Mesele sa aiba fete de masa bordeaux
-Pe picioarele meselor si scaunele ca pe pereti
-500 baloane cu heliu
-5 pinata in forma de calugarite si inauntru sa aiba : 1 cu pachetele de iarba,1 cu prezervative,1 pachete de tigari,1 bomboane cu lichior,1 cu confetti negru si bordeaux sa explodeze la final la tort...
Detalii Tehnice
-Pentagrama intoarsa/dantela neagra printre laturi
-Cavaleri: Jukka si Mark si Domnisoare de onoare: Mia si Ivanka
-La intrare: passport to hell si campari/shoturi
-Asezare: masa de 10 ptr noi si gasca,3 mese de 30,1 masa de haleala si 1 masa de alcool
-Muzica: bon jovi,def leppard,black sabbath,iron maiden,scorpions,motley crue,metallica,ozzy osbourne,dio,alice cooper.dupa cradle: burzum,mayhem,marduk,darkthrone,satyricon,nightwish,leaves eyes,lacuna coil,lacrimosa,epica,sirenia,xandria,within temptation,europe..o sa cante cradle :X
-Brownies cu marijuana
-Eu cu Mark pe motor,Jukka cu ma-sa in masina iar pisi cu fetele si cu ta-su in limuzina decorata misto.
-Juraminte la toast.
-Verighete.
-Petrecerile de burlaci: Mia cu pisi si Ivanka se duc in LMC si cu baieti de streaptease metalisti pletosi. Dani cu Jukka si Mark mergem in Silver Church si bem plus alte nebunii.
-Cadou de nunta de la restul : bani.
-Mark si Jukka o fura pe pisi si o duc intr-un club de lesbi si or sa ceara 1 bax de Milka 1 bax de whisky si 1 bax de tigari.Dani e ciordit de Mia si Ivanka si ma duc in bar de femei si or sa ceara 1 bax de sticle de vodka si Mia o sa ceara 1 bax de dulciuri de toate.
-Aruncatul buchetului: Mia. Dani ii va scoate jartiera de pe picior cu dintii...
-Artificii cand se taie tortul si se da sampania
-La un moment dat ne schimbam de haine si luam masina spre aeroport :>
-Pentru noaptea nuntii: lenjerie speciala :> si mai vad eu...

The truth that could set souls free
Is buried within Sweet Pandemonium
The riddle stays veiled in Sweet Pandemonium..
Afraid that everything remains unchanged in this fragile dream
Ashamed of the shattered remains of promises made..